Belediye Satın Aldığı Yerleri Değerlendiriyor

Eğirdir Belediyesi tarafından geleceğe dönük olarak satın alınan ahşap bina ve arsa ileride vasıtalar için park yeri olarak da kullanılabilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2013 10:30
Belediye Satın Aldığı Yerleri Değerlendiriyor

Eğirdir Belediyesi tarafından Hamam Mahallesi’nde satın alınan 202 m2’lik mülkün ön bahçesi temizlendi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediye olarak Hamam Mahallesi’nde eski hamam yakınında aldığımız üzerinde ahşap bina bulunan yer ileriye dönük olarak düşünüldüğünde vasıtalar için park yeri olarak da kullanılabilecek. Belediyemize kazandırdığımız yerin ön tarafından geçen yolu genişletmek maksadıyla şimdilik hafriyat alıyoruz. Belediyemize ait iş makineleri ile çalışmalarımız yapıldı. Mevlevihane’ye de yakın olan yer, ileride daha da kıymetli hale gelecek. Belediyemiz, geleceği düşünerek şahıslardan satın aldığı 4 ayrı yeri ihtiyaca göre değerlendirmeye devam edecek.” dedi.

Hamam Mahallesi Muhtarı Osman Sakçalı, “Belediyemiz tarafından mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından mahallemizde arsa satın alındı. Arsa üzerinde sağolsun Belediye Başkanımız temizlik yaptırıyor. İleriye dönük olarak düşünülüp satın alınan arsanın otopark olarak kullanılabileceği söylendi. İsabetli bir karar olmuş. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Eğirdir Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Ünsal, Belediye tarafından daha önce satın alınan Mevlevihane ve yanındaki binanın yanı sıra şimdi de 202 m2’lik arsayı satın almasından dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Mehmet Ünsal, “Belediyemiz gün geçtikçe güçleniyor. Eğirdir’imizin her mahallesine hizmet gidiyor. Bunun yanı sıra Belediyemiz arsalar satın alıyor. Hamam Mahallemizde Mevlevihane yakınında Belediye tarafından satın alınan arsanın temizliği yapılıyor. Başkanım her zaman olduğu gibi işin başında bizzat bulunuyor. Belediye Başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Özmeral, Hamam Mahallesi Muhtarı Osman Sakçalı ve Eğirdir Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Ünsal’a yapılan çalışmaları desteklemelerinden, takdir etmelerinden ve ayrıca Mehmet Ünsal’ın yol genişletmesi için hafriyat alımında fahri olarak işin başında bulunmasından dolayı memnuniyetini belirtti.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum