Belediye Ticarethane Değildir

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Isparta’nın milli görüş belediyeciliğine susadığını ve 30 Mart’ta bunu gerçekleştireceğini belirterek; “Bizim birinci önceliğimiz insanlarımızın mutluluğu olacaktır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2014 12:21
Belediye Ticarethane Değildir

Saadet Partisi, bir taraftan Belediye Başkan adaylarının tespiti ve tanıtımına devam ederken, diğer taraftan da Merkez İlçe’nin Belediye Başkan adayı olan Süleyman Çakan ziyaretlerini sürdürüyor. Gündüz esnaf ziyaretleri yapan Başkan adayı Çakan, akşamları da mahallelerde kahvehaneleri ziyaret ederek halkla buluşuyor.

ÇAKAN; “MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI
ISPARTA’NIN BURÇLARINA DİKECEĞİZ”
Merkez ilçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, önceki akşam yaptığı kahvehane ziyaretinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Çakan konuşmasında; “Refah Partisi ile başladığımız bu milli görüş hizmet kervanına hiç ara vermeden aynı azimle devam ediyoruz. Milli görüş bayrağını 30 Mart’ta Isparta burçlarına dikeceğiz. 1989’da birçok il ve ilçeyi, 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde ise Türkiye’nin 3/2’sini biz kazandık. İnşallah Allah’ın izniyle 30 Mart yerel seçimlerinde de bu başarı katlanarak devam edecektir.

“KİMSEYE ZULMETMEYECEĞİZ”
Isparta’nın milli görüş yönetimine ihtiyacı vardır. Bunu tüm halkımız görmektedir. Biz yani milli görüş kadroları belediyelerde göreve geldiğinde yapacağımız ilk iş insan mutluluğu olacaktır. Bizler hizmetlerimizi insan odaklı yapacağız. Belediye personelimizden başlamak üzere halkımızın mutluluğu için çalışacağız. Kimse ile cebelleşmeyeceğiz. Belediye personelimizle bir işveren – işçi gibi değil abi – kardeş gibi çalışacağız. Esnafımızla sürtüşmeyeceğiz, onların taleplerini dinleyip uygun olan kararı vereceğiz. Kimseye zulmetmeyeceğiz. Bizim belediyeciliğimizde, güçlü olan haklı olmayacak. Güçsüz olan ve gerçekten haklı olan haklı olacaktır. Güçlü isen haklısın olayı bizde olmayacaktır.
Biz belediyeciliği hizmet odaklı yapacağız. Yani ticari mantık gütmeyeceğiz. Çünkü, Belediye bir ticarethane değildir. Orasını satarak, burasını alarak bu iş olmaz. Biz bu konuda sadece işin zarar kısmına bakacağız. Zarar etmeyecek şekilde ne hizmet varsa onu yapacağız. Biz belediyecilikte iyiyi, doğruyu, güzeli, adaleti hakim kılacağız. Halkımızdan da işte bu güzel unsurlar için oy istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum