Belediye Tüm Personeli İle Mücadele Ediyor

Isparta Belediyesi sabah erken saatlerde ani kar yağışının başlamasıyla birlikte karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 11:05
Belediye Tüm Personeli İle Mücadele Ediyor

 

Kar yağışının başlamasıyla birlikte daha önceden hazırlanan program çerçevesinde çalışmalarını başlatan Isparta Belediyesi, yaklaşık birbuçuk saat içerisinde şehrin tüm ana arterlerini trafiğe açtı. İlk etapta kar küreme araçları ve kaldırımlar üzerinde çalışma başlatan Isparta Belediyesi, kar yağışının azalması ile birlikte başta ana arterler olmak üzere tüm yollarda tuzlama ve solüsyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, aylar öncesinden hazırlanan program çerçevesinde şehirde bulunan yollar ve kaldırımlarda önemli bir sıkıntının yaşanmadığını ve vatandaşların ulaşımlarını gerek yaya, gerekse araçla rahatça yapabildiklerini söyledi.

 

Sabahın ilk saatleriyle başlayan kar yağışının hemen ardından başlatılan karla mücadele çalışmaları kapsamında 42 değişik iş makinesi ile 394 personel görev yapıyor. Çalışmalarda ayrıca depolarda hazır bulunan 500 ton tuz ve 70 ton solüsyon kullanılıyor. Isparta Belediyesi’ne bağlı müdürlükler bünyesinde oluşturulan koordinasyon merkezince yürütülen çalışmalarda yine ağaçlardaki karlar da temizlenerek ağaç üzerindeki kar yükü kaldırılıyor.

Isparta Belediyesi karla mücadele çalışmalarında büyük başarı sağlarken, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların rahatı için 24 saat esasına göre çalıştıklarını ifade ederken, kar yağışı dolayısıyla şehirdeki bazı ağaçların olumsuz etkilendiğini ve ağaçlarında bu kar yükünden kurtulması için yoğun uğraş gösterdiklerini anlattı. Başkan Günaydın, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, vatandaşların ev ve işyerlerinin önünde bulunan ağaçlarda biriken karları temizlemeleri çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum