Belediye Ve İl Genel Meclisi Aday Adayları Görücüye Çıktı

CHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Aday Adayları görücüye çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2013 12:43
Belediye Ve İl Genel Meclisi Aday Adayları Görücüye Çıktı

CHP İl Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Aday Adayları kendilerini partililere ve basına tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, 2014 yerel seçimlerinde Isparta Belediyesini almak istediklerini ve Isparta’ya sosyal demokrat belediyeciliğini Isparta halkına göstereceklerini belirtti. İl Başkanı Şenol’da İstanbul’da olduğu gibi Isparta’ya da kazanacak bir belediye başkan adayını koyduklarını söyledi.

AKP İKTİDARI BIRAKMALI
Meclis üyeleri tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Vedat Şenol Türkiye ve dünyanın tek düşüncesinin Ak Parti’nin iktidarı bırakması yönünde olduğunu belirterek, “Isparta bugün burada 30 Mart 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayımızın ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızın tanıtım toplantılarını yapıyoruz. Şu anda Türkiye büyük bir süreçten geçiyor. Türkiye’nin ve dünyanın bütün düşüncesi Ak Parti’nin gitmesi üzerindedir. Amerika ve Avrupa’nın Ak Partiye bakış açıları oldukça kötü bir hal almaya başladı. Bu süreçte CHP’ye düşen en önemli şey CHP’nin iktidar olmasıdır. Şu anda CHP Büyükşehirler de kazanacak adaylar belirlemiştir. Örnek olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül’ün olduğu gibi. Bu konuda bizimde Isparta’da aynı İstanbul gibi kazanacak bir adayımız var. Seçim çalışmalarımız belediye başkan adayımız ile birlikte devam edecektir” dedi.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞİ OLACAK
CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, 2014 yerel seçimlerinde Isparta Belediyesini aldıkları taktirde, Isparta halkına sosyal demokrat belediyeciliğini göstereceklerini belirterek, “Biz Isparta Belediye Başkanlığı için oldukça hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Biz şu anda ki mevcut belediyecilik anlayışını Isparta’da değiştireceğiz. Halkçı ve sosyal bir belediyecilik anlayışını Ispartalı vatandaşlarımıza sunacağız. Her insan bir şey alırken yada bir şey yaparken birilerine sorar, yada fikir alır. Bizde Isparta Belediyesine geldiğimizde yapacağımız her iş için Isparta halkına soracağız. Vatandaşlardan bilgiler ve fikirler alacağız. İşlerimizi ona göre yürüteceğiz. Isparta’yı kalkınan, gelişen bir şehir olarak göstereceğiz. Öyle bir Isparta inşa edeceğiz. Sosyal demokrat belediyeciliğinin ne olduğun u Isparta halkına göstereceğiz. Isparta’da iş ve aş sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Isparta’yı marka bir şehir yapma konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından CHP’nin Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday adayları tanıtım konuşmaları yaptı.

Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları;
Ahmet Dermirel
Ali Fuat Çetinkaya
Ahmet Tevfik Köse
Ali Çoban
Erdal Aytuluer
Hacer Özen
Leyla Havva Güzelcan
Mustafa Ünlü
Nuran Çöleri
Necmettin Akşahin
Nurettin Ünsal
Sevgi Kürkçü
Sabriye Aydın
Semramis Zehra Karataş
Turan Silleli
Ummuhan Danacı

İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları;
Fevzi Gönülü
Hakkı Kutluay
Mustafa Yıldız

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum