Belediye Yeni Sezona Hazırlanıyor

Isparta Belediyesi tarafından 2013 yılı asfalt sezonu öncesinde malzeme stok çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Belediye Yeni Sezona Hazırlanıyor

Şu ana kadar yağmur suyu altyapısında kullanılmak üzere Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce 25 km’lik korge boru alımı yapılarak stok edildi.

Çeşitli çaplarda alınan borulara ilave olarak 25 km’lik daha stok yapılacak. Bu durumu ‘Bahara düğünümüz var. Bu da hizmet’ diyerek açıklayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Borular şantiyemize indi. Malzemelerin en iyisini aldık. 250 km’lik dayanıklı asfalt hedefimizi altyapısıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu 40 yılda yapılamayacak bir iştir” dedi.

Devletin, Isparta’ya 10 yılda 48 km yol yaptığını, belediye olarak kendilerinin bunu bir sezonda 250 km olarak hedef koyduklarını söyleyen Başkan Günaydın, asfalt sezonu ile birlikte geceleri de çalışarak bu hedefe ulaşacaklarını belirtti. Bir süre sonra 25 km daha boru alımı yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yağmur suyu bypass için gerekli olan beton büzlerin alımlarının ise tamamlandığını söyledi.

Yapılan çalışmaların tamamen belediye imkânlarıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Günaydın, bu yöntemle belediyeyi kara geçirdiklerini, hiçbir kimseye taviz vermediklerini belirtti. Kendi çalışma yöntemlerinin diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca da uygulanması halinde ülkenin uç boyutlara ulaşacağını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu sezonda şehre 25 bin adet yağmur suyu ızgarası döşeyeceklerini belirtti.
Belediyeyi devraldığındaki durum ile şu anda gelinen durumu da değerlendiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediyesi’nin nüfusa göre Türkiye’nin en zengin belediyelerinden birisi olduğunu söyledi.

Belediyeyi borç batağından kurtardıklarını, pomza madenleriyle satılan ISBAŞ’ın tekrar geri kazanıldığını, BELMAŞ Bimsblok Fabrikasını kurduklarını ve 4 aya kadar yeni fabrikalarında hayata geçeceğini dile getiren Günaydın, “Çalışmalarımıza kimse çamur atmasın, gölge etmesin. Siyaset seviyesini yükseltelim.

Isparta halkı en medeni şekilde yaşayacak. Bu Isparta halkımıza layıktır. Türkiye’mizin altyapıda önü açılsın istiyorum. Devletten yardım almadan bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum