Belediye Yeni Yıl Hazırlıklarını Tamamladı

Isparta Belediyesi, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2010 18:45
Belediye Yeni Yıl Hazırlıklarını Tamamladı

Isparta Belediyesi, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girmesi için tüm hazırlıkların tamamladığı belirtildi. Yeni yıl kutlamalarında vatandaşların gönüllerince eğlenmeleri için eğlence yerlerinin kapanma saatini 12.00'den 03.00'e uzatıldığı kaydedilen açıklamada, Zabıta ekiplerinin de tedbirleri artırarak vatandaşların alışverişlerini huzurlu yapmaları için gerekli kontrolleri sıklaştırdığı ifade edildi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşlar ve iş yerlerinden gelen istekler doğrultusunda eğlence yerleri ve alışveriş merkezlerinin kapanış saatini 03.00'e kadar uzattıklarını, ayrıca Temizlik İşleri Müdürülüğü'nün de şehrin temizliğinde azami gayret göstereceklerini kaydetti. Vatandaşların oluşabilecek sorunları için Zabıta Müdürlüğü'ne (Alo 153) bilgi vermelerini isteyen Günaydın, ''Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor nice yıllara huzurlu ve mutlu girmelerini temenni ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.