Belediye Yurt Arsasını da Bağışlayacak

Belediye Yurt Arsasını da Bağışlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2015 17:47
Belediye Yurt Arsasını da Bağışlayacak

Arsasını Isparta Belediyesinin bağışladığı ve Gül sanayinde inşası devam eden Teknik lise inşaatında çalışmalar devam ediyor. Önceki gün Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen inşaatta incelemelerde bulundu.
Okul inşaatı ile birlikte yurt inşaatı yapılması konusunda ortak kanıya varılması nedeniyle Belediye yeniden arsa bağışlama kararı aldı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ITSO Başkanı Şükre Başdeğirmen ve Gül Sanayi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte okul inşaatında incelemelerde bulundu.



İnceleme sonrasında basına kısa bir açıklama yapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Belediye Başkanımız yer tahsisi sonrasında yapılan inşaatı birlikte yerinde görelim dediği için buradayız. Ancak bu inşaat yapılırken yurt ihtiyacının da hasıl olduğunu gördük. Başkanımız bu yurt inşaatı için de arsayı seve seve verebileceğini söylemesi beni mutlu etmiştir. Arsa tahsisinden sonra yurt inşaatını da odamız üyeleri ile birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Günaydın, “Eğitime her zaman önem vermekteyiz. Bize gelen bu talep doğrultusunda seve seve arsayı bağışladık. Bugün inşaatı birlikte geziyoruz. İnşaatımızın sağlam yapıldığını gördüm. Burada sadece okul değil külliye yapılması daha uygun olacağı inancına vararak belediyemize ait olan arsayı da inceleyerek yurt yapılması hususunu araştıracağız. Okulumuz çok kısa süre içerisinde biteceğine inanıyorum. Okulumuzun Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum