Belediyede Spor Zirvesi

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2012 15:16
Belediyede Spor Zirvesi

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı Isparta’da 13-15 Ocak 2012 tarihleri arasında SDÜ Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan Okçuluk Minik Yıldız Salon Türkiye Şampiyonası’na davet etti.

Başkan Günaydın yapılacak olan şampiyonanın, kentin tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını ve yapılacak yarışmalara katılma arzusunda bulunduğunu söyledi. Spor alanında yapılan çalışmalarla ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştiği ziyaretin bir bölümüne de makamda bulunan Ispartaspor Kulübü Başkanı Şevket Savlu ve yönetimi de katıldı.

Spor dallarında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede konuşan Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek, Okçuluk Minik Yıldız Salon Türkiye Şampiyonası’na Isparta olarak ev sahipliği yapacaklarını, 400’ün üzerinde sporcu ile birlikte toplam 700 civarında bir konuğun şehre geleceğini ifade etti. Federasyonun Isparta’yı tercih etmesinin nedenlerinden birisinin de iyi organizasyon yaptığı için olduğunu belirten Gevrek, “Cuma günü başlayıp Pazar günü bitecek olan organizasyonumuza sizleri de bekliyoruz. Organizasyonda ulaşım noktasında gelen kafilelere yardımcı olmanızdan dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Programında herhangi bir değişiklik olmaması halinde organizasyona katılacağını söyleyen Başkan Günaydın’da “Organizasyonda üzerimize düşecek her türlü yardıma da hazırız. Yaptığınız organizasyon aynı zamanda Isparta’nın tanıtımı ve ekonomisine önemli katkılar sunacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum