Belediye’de Tatil Yok

Isparta Belediyesi çalışmaların daha hızlı bitmesi için tatil günlerini de mesaiye çevirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2012 12:52
Belediye’de Tatil Yok

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü başlatmış olduğu kalıcı asfalt kaplama çalışmalarına hızla devam ediyor. Bir tarafta asfalt dökerken bir tarafta eskimiş asfaltı kazıma çalışmalarına devam ediyor.

Hafta sonu da bu çalışmalarını sürdürerek halkın daha az mağdur olması için elinden geleni yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü hafta sonunda çayboyunda asfalt kaplama çalışmalarını sürdürürken İstanbul caddesinde de kazı çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere Aksu caddesi demir köprü mevkiinden başlayarak otogar kavşağına kadar süren içme suyu şebekesi yenileme nedeni ile yol boyunca kazı çalışmaları da sürüyor. Bir taraftan içme suyu şebekesi yenilemesi yapılırken bir taraftan da asfalt yenilenmesine devam ediliyor. Alt geçitten petrol istasyonlarının bulunduğu mevki arasında stabilize malzeme döküldü. Önümüzdeki günlerde de asfalt kaplama çalışmalarına başlanacak. İşte buna paralel olarak da yine aynı cadde yani İstanbul caddesinde petrol istasyonundan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında da eski asfalt çalışmaları hafta sonunda da devam etti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın hem çayboyundaki hem de İstanbul yolundaki çalışmaları hafta sonu olmasına rağmen yerinde inceledi. Başkan Günaydın çalışmalardan dolayı personelini tebrik ederken, yoldaki olumsuzluklar hakkında da kısa bilgi verdi. Yer yer 30 cm yüksekliğe ulaşmış olan eski asfalt kazıma çalışmalarının güçlüğünden bahseden Günaydın, Freze makinasının satın alınmasının ne kadar isabetli olduğunun da bir kere daha altını çizdi. Günaydın ayrıca bu yıl hedeflenmiş olan 80 km asfalt hedefine de ulaşıldığını belirtti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Bu yıl asfalt kaplama hedefimizdeki son hedefimiz. Bu yolumuzdaki ana su şebekesi hedefimizi de tamamladık. Özkanlar kavşağından otogar kavşağına kadar olan yolumuzda da yine kırmızı kot uygulaması ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Pazar olmasına rağmen personelimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu yoğun tempo ile üç beş gün içerisinde de yolumuzu yeniden trafiğe açacağız. Buradan personelime gerçekten teşekkür ediyorum. Gece demeden hafta sonu tatili demeden özveri ile çalışmaktadır. Bu sezon yapacağımız son asfalt kaplama burası olacaktır. Bugüne kadar özveri ile çalışan personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Günaydın Pazar günü Çayboyu’nda yapılan asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde takip etti. Çayboyundaki asfalt kaplama çalışmalarının sonuna geldiğini belirterek, “Çayboyumuzda değişik bir asfalt kaplama çalışması uyguladık. Çayboyu’na uygun renkli asfalt kaplama uygulaması yaptık. Bu yolumuzda halkımız sportik iktivitelerini ve sağlıklı yaşam yürüyüşlerini yaptıkları bir mevki. bu özelliği de dikkate alınarak yolumuzu aynı güzellik içerisinde yapmayı özen gösterdik. İnanıyorum ki şehrimizde yapmış olduğumuz asfalt kaplama ve alt yapı çalışmaları nedeniyle 81 il arasında alt yapı sorunu olmayan tek il olma özelliğini taşıyacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum