Belediye'den 3.500 Kişiye Ramazan Paketi

Belediye Ramazan Yardımlarını Gizli Dağıtıyor…

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2011 18:24
Belediye'den 3.500 Kişiye Ramazan Paketi

Isparta Belediyesi bu yıl Ramazan ayında maddi durumu müsait olmayan vatandaşlara farklı bir uygulama ile yardım ediyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; “Geçen yıl birbirlerine yakın olan mahalleleri birleştirerek iftar çadırları kurmuştuk. Bu yıl ise geçen yıldan faklı olan bir uygulamayı hayata geçirdik. Geçen yıl mahlelerde kurduğumuz iftar çadırlarına bazı vatandaşlarımız ihtiyaçları olmasına rağmen gurur yapıp gelmiyorlardı.

Bizde bu yıl uygulamamızı değiştirerek 25 kiloluk 3.500 adet Ramazan Paketleri hazırladık ve bu paketleri ihtiyacı olan vatandaşlara topluma ifşa etmeyecek şekilde dağıtacağız. Bu paketlerin içerisinde Şeker, çay, yağ, pirinç, zeytin, tuz, nohut, kuru fasulye, makarna, erişte, çikolata v.s. bulunmakta. Hazırladığımız paketleri merkezde bulunan 44 mahalleye dağıtmaya başladık. Paketler mahalle muhtarlarından aldığımız listerler doğrultusunda, Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız ve Osman Başpınar’ın denetiminde dağıtımı yapılacak” dedi.

Günaydın; belediye olarak bizim felsefemiz; “Sağ elin verdiğini Sol el görmeyecek” şeklindedir. Bu paketler belediyenin kendi imkanları ile yapılmıştır ve ihtiyaç sahiplerine
dağıtılacaktır dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum