Belediye'den 5 Yılda 500 Bin Ağaç Projesi

Isparta Belediyesi'nin 5 yılda 500 bin ağaç projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2012 16:23
Belediye'den 5 Yılda 500 Bin Ağaç Projesi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, göreve geldiği gün başlattığı 5 yılda 500 bin ağaç proje çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Hedeflenen her yıl 100 bin ağaç kampanyasında bu yıl üçüncü yıla girildiğini hatırlatan Günaydın, "Son iki yıl, hedefin üzerinde bir fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu yıl da fidan dikme sezonunda hedef yine 100 bin olarak belirlendi. Üretici firmalardan satın alınan ağaç türleri Isparta'ya gelmeye başladı. Gelen fidanlar şehrin uygun yerlerine dikilmeye başlandı" dedi.

Ağacın şehir merkezinin görüntüsüne verdiği katkıların yanı sıra tabii afetlerde de büyük rolü olduğuna işaret eden Günaydın, "Göreve geldiğimiz gün bu yola bir parola ile çıkmıştık. 5 yılda 500 bin ağacı şehrimizin toprakları ile buluşturacağımıza söz vermiştik. Geçtiğimiz iki yıl içinde bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. İki yıl içinde 200 bin ağacı toprakla buluşturduk. Bu yıl da hedefimize ulaşmak için tüm çalışmaları tamamladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.