Belediyeden Arıyoruz Deyip…

Belediyeden Arıyoruz Deyip…

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2015 12:37
Belediyeden Arıyoruz Deyip…

Isparta Belediye Başkanlığı, bazı kişi ya da kişilerin Isparta Belediyesi’nden arıyoruz diyerek işadamlarından para talep ettiğini bu tür aramalara işadamlarının itibar etmemesi gerektiğini duyurdu.

“Fakir öğrencilere yardım edeceğiz” bahanesi ile para isteyen dolandırıcıların olduğunu duyuran Isparta Belediyesi, “Geçmiş tarihlerde iş adamlarımızı arayarak, gerek Sayın Belediye Başkanımız gerekse de Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi veya kişilerin bu yöntemi tekrar kullanmaya başladığı haber alınmıştır.

0 554 236 66 32 numaralı telefondan bugün bazı işadamlarımızı arayarak, Isparta Belediyesi adı altında “fakir öğrencilere yardım edeceğiz” bahanesi ile para isteyen dolandırıcılar vardır.

Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar hiçbir iş adamımızdan, vatandaşımızdan herhangi bir ad altında para istenmemiştir. Bundan sonra da istenmeyecektir. Belediyemizin adını kullanarak para talep eden kişi ve kişilere kesinlikle itibar edilmemeli.

Belediyemizin adını kullanarak dolandırıcılık yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.