Belediyeden Bahar Temizliği

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin tüm cadde ve sokaklarında bahar temizliği başlatıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 44 mahallede geniş çaplı temi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2012 16:13
Belediyeden Bahar Temizliği

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin tüm cadde ve sokaklarında bahar temizliği başlatıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 44 mahallede geniş çaplı temizlik yürütülecek.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar Işıkkent Mahallesi’nden başlatılırken, çalışmaların tüm şehir genelinde gerçekleştirileceği bildirildi. Bahar Temizliği adı altında başlatılan çalışmalarda, kış ayları dolayısıyla karla mücadele kapsamında yapılan tuzlama çalışmaları sonrasında kalan mucurlar temizleniyor. Yine yollar ve kaldırımlardaki molozlar kaldırılıyor. Ardından kaldırımlarda temizlik işleri yürütülüyor. Son olarak da yollar yol süpürme aracı ile süpürüldükten sonra yıkanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce tüm mahallelerde Bahar Temizliği gerçekleştirildiğini söyledi. Kış aylarında kaldırım ve yollarda meydana gelen olumsuzlukların giderildiğini aktaran Başkan Günaydın, yolların son olarak yıkandığını belirtti. Günaydın, “Halkımızın daha rahat bir ortamda bahar aylarını geçirebilmeleri için yol ve kaldırımlarda yoğun bir temizlik çalışması başlattık. Halkımızın daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağlayabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum