Belediyeden Bakım Hizmetleri Kursu

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bakım hizmetleri alanında kurs açılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 12:49
Belediyeden Bakım Hizmetleri Kursu

Kursu başarı ile bitiren kursiyerler Epcane Bakım Hizmetleri ile yapılan protokol kapsamında bu firma tarafından istihdam edilebilecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda iş istihdamına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerlerin kurs bitiminde doğrudan istihdam edileceği bir proje hazırladı.

Bu kapsamda Isparta’da büyük hizmet açığı olduğuna inanılan bebek, çocuk, yaşlı ve hasta bakımı hizmetleri alanında belediye tarafından kurs açılacak. Açılacak kurslara katılan ve başarılı olan kursiyerler Epcane Bakım Hizmetleri ile yapılan protokol ile doğrudan iş sahibi olma imkânına sahip olacaklar.

Bakım Hizmetleri ile ilgili olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen kursiyer adayları 31 Ağustos 2012 tarihine kadar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilecekler. Bakım Hizmetleri ile ilgili olarak yapılan protokole Isparta Belediyesi adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuz Başaran ve Epcane Bakım Hizmetleri adına da Uğur Gökçebay tarafından imza konuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.