Belediyeden İhale Ve Arsa Alan Sg Grup Kim?

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’e sorular sordu.

Yayınlanma:
Belediyeden İhale Ve Arsa Alan Sg Grup Kim?

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’e sorular sordu.

Günaydın, Başdeğirmen’e, “Isparta’da binlerce daire yapmış müteahhitlerle neden ortak oluyorsun?” diye sordu.MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın dün akşam katıldığı Labirent programında, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen ile ilgili hem belge açıkladı hem de kendisine sorular yöneltti.

“ORTAK OLDUĞU MÜTEAHHİDE BELEDİYE ARSASI SATMIŞ”

MHP Adayı Günaydın, Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Başdeğirmen’in, daha önce üzerine şirket aldığı ve ortak olduğu SG Grup isimli şirketin sahibine hem belediye ihalesi verdiğini, bununla da kalmayıp, Yeni Sanayi Sitesi’nde 55 yıldır yeşil alan olarak kullanılan bir belediye arsasını sattığını açıkladı. Yayında satılan arsanın tapusunu Isparta halkıyla paylaşan Günaydın, “Şükrü Başdeğirmen üzerine şirket aldığı ve ortak olduğu bu şahsa belediye ihalesi vermekle kalmayıp 55 yıldır yeşil alan olarak kullanılan bir arsayı ihale adı altında işte bu şirkete vermiştir. Eşinin ve kendisinin ortaklık yaptığı bir şirketin sahibine bu arsa veriliyor. Dolaylı bir şekilde geliyor, dolaşıyor şirketin sahibi karısı oluyor ve karısına bu arsa satılıyor” dedi.

GÜNAYDIN’DAN KRİTİK SORULAR

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın, AK Parti Adayı Başdeğirmen’e kritik sorular sordu. Günaydın şunları kaydetti: “Daha önce Kirazlıdere'de ihale verdiği SG grubu kimdir? Şükrü Başdeğirmen belediyeden ihale alan SG grubunun sahibinden neden üzerine şirket almıştır? SG grubunun sahibi bir şirketin adını neden Celal Bey enerji diye değiştirip Şükrü Başdeğirmen ailesine neden satıyor? Isparta’da binlerce daire yapmış bu insanlarla neden ortak oluyor?”

“ISPARTA’YI DEĞNEKSİZ KÖY ZANNETMİŞ”

Günaydın programdaki konuşmasında, “Bu insan Isparta’yı değneksiz köy zannetti galiba” diyerek, “Bana belgeden bahset diyordu bu zamanlar. İşte belge. Ne sattığının, onun belgesi bu. Daha da belgeler geliyor, devamlı. Aslında yüzlerce belge göstermem lazımdı. Şunu söylemek istiyorum; bu insan Isparta'yı değneksiz köy zannetti galiba” ifadelerinde bulundu.

“BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Başdeğirmen’in yaptığı bu işlemlerin hesabını mutlaka soracağını da kaydederek, “Bunların hesapları sorulacak. Yüzlerce arsa satmanın ne olduğunu göstereceğim. Paraları nereye koydun? Kirazlıdere gibi yüz tane yapacak bu paraları nereye koydun? Hangi hesaba girdi bu? Bunun açıklamasını istiyorum. Zaten gelince de bunların hesapları sorulacak, bunu da belirtmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum