Belediye’den İki Önemli Organizasyon

Isparta Belediyesi bu hafta iki önemli organizasyona imza atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2013 16:50
Belediye’den İki Önemli Organizasyon

Cuma günü Ömer Döngeloğlu ve Abdurrahman Önül konferans ve ilahilerle Ispartalılarla buluşuyor. Yine pazar günü çocukların severek takip ettiği Caillou çizgi filmi bu sefer müzikal ile miniklerle buluşuyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, etkinlikler ile ilgili bilgi verirken, etkinliklere tüm vatandaşları davet etti. Günaydın, “Konferans ve ilahiler ile ilgili Ömer Döngeloğlu ve Abdurahman Önül’ü şehrimize davet ettik. Tüm halkımızı bu etkinliğimize davet ediyorum. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde Cuma günü saat 19.00’da güzel ve ulvi bir gece yaşayalım istiyoruz” dedi.

Yine tüm çocuklarımızı, evlatlarımızı 17 Şubat 2013 Pazar günü Belediye Kültür Sineması’na davet eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Pazar günü çocuklarımız için Caillou Müzikali yapılacak. Çocuklarımızı hem güldürürken hem öğretici mesajlar verecek olan müzikalimize tüm çocuklarımızı bekliyorum. Pazar günü üç seans halinde yapılacak olan müzikalde çocuklarımızın eğitimi ve öğrenimini destekleyecek olan bir program olacak” şeklinde konuştu.

DÖNGELOĞLU CUMA GÜNÜ
Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ilk program 15 Şubat 2013 Cuma günü saat 19.00’da Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Vatandaşların ilgi ile televizyonlardan izlediği Ömer Döngeloğlu ile Abdurahman Önül konferans ve ilahileriyle halka bir araya gelecek.

3 SEANSTA CAİLLOU MÜZİKALİ
17 Şubat 2013 Pazar günü ise Belediye Kültür Sineması’nda çocukların büyük beğeni ile izlediği Caillou karakterleri Isparta’da olacak. Saat 12.00-14.00 ve 16.00 saatlerinde üç seans halinde çocuklarla buluşacak olan Caillou Müzikali çocukları hem güldürecek hem de öğretecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.