Belediyeden Kadınlar Günü’ne Özel Program

Isparta Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Kültür Sineması’nda bir program düzenledi.

Yayınlanma:
Belediyeden Kadınlar Günü’ne Özel Program

8 Mart 2013 tarihinde saat 13.00’da başlayacak olan etkinliğe şiir dinletileriyle Ahmet Selçuk İlkan renk katarken, Doç. Dr. Ertuğrul Bayar da Kadınlar Günü ve Kadın Hakları ile ilgili bir konferans verecek.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cuma günü saat 13.00’da başlayacak olan etkinliklerle ilgili olarak tüm bayanları Belediye Kültür Sineması’na davet etti.

Bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Günaydın, son günlerde sıkça gündeme gelen kadına şiddet olaylarından dolayı büyük üzüntü duyduğunu söylerken, kadına önem vermeyen bir milletin ve ülkesinin ekonomisinden, çağdaşlaşmasından söz edilemeyeceğini aktardı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlamından da bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bayan-erkek dayanışmasına dikkat çekerek, kadına destek olmayan bir milletin istenen seviyeye ulaşamayacağını dile getirdi.

Günaydın, “Kadınlarımıza gereken önemi ve değeri verelim” çağrısında bulunarak, Belediye Kültür Sineması’nda düzenlenecek olan programa tüm Ispartalıları beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum