Belediye'den Uyarı: Korsan Davulculara Dikkat

parta Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, vatandaşları, korsan Ramazan davulcuları için dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2011 14:49
Belediye'den Uyarı: Korsan Davulculara Dikkat

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan öncesi yapılan sınavla görev yapacak davulcuları ve bölgelerini belirlediklerini ve davulculara kimlik kartı verildiğini hatırlattı. Davulcuların artık bahşiş isteme zamanının geldiğine işaret eden Parlakyıldız, bazı art niyetli kişilerin bu durumdan istifade ederek vatandaşları dolandırabileceğine dikkati çekti.

Parlakyıldız, vatandaşların mağdur olmamaları için denetimlere devam ettiklerini belirterek, "Halkımız kapılarına gelen davulcuların mutlaka belediyemiz tarafından verilen kimlik kartlarını kontrol etsinler. Zira haksız kazanç elde etmek isteyen insanlar çıkabilir ve gerçekten emeğiyle kazanan insanlarımızın emeğini çalmaya çalışanlar olabilir" dedi.

Yapılan denetimlerde henüz olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını ifade eden Parlakyıldız, vatandaşlardan karşılaşacakları sorunları Alo Zabıta 153 hattına bildirmelerini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum