Belediyeler Birliği Seçimini Yaptı

Göller Bölgesi Belediyeler Birliğine bağlı Belediyeler Pazartesi günü Isparta Belediyesi Meclis Salonunda görev dağılımı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2014 16:45
Belediyeler Birliği Seçimini Yaptı

Yapılan gizli oylamada Göller Bölgesi Belediyeler Birliği Başkanlığına Isparta Belediyesi Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçilirken, Meclis Başkanlığına ise Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala getirildi.

Belediyeler Birliği 7 gündem maddesi ile olağan genel kurul toplantısını yaptı. Gündem maddelerinin çoğunluğunu seçimler teşkil etti. Buna göre Belediyeler Birliği Başkanlığına Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Meclis Başkan Vekilliğine Ramazan Pala, yedek üye olarak Ali Sancaktaroğlu seçildi.

Meclis Katipliklerinin asil üyeliğine Gürsan Taştekin, Sezai Çakır yedek üyeliklerine ise Yakup Karaca Mevlüt Peksak seçildiler. Encümen Üyeliğine ise Ömer Şengöl, Erol Çivelekoğlu, Mustafa Avşar ve Ramazan Pala getirildi. Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine ise Mustafa Avşar, Sezai Çakır, Ali Sancaktaroğlu, Gürsan Taştekin, İbrahim Civa getirilirken, Tarife Komisyonu üyeliğine ise Ali İhsan Temurçin, Sezai Çakır, Burcu Kaya, Ali Kaya ve Şükrü savaş seçildiler.

Gündem Gereği birliğin yönetim kurulu faaliyet raporu okundu ve oybirliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.