Belediyemiz ve Özel İdaremiz Güçlü Bir Altyapıya Sahip

Belediyemiz ve Özel İdaremiz Güçlü Bir Altyapıya Sahip

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2019 13:08
Belediyemiz ve Özel İdaremiz Güçlü Bir Altyapıya Sahip

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve il genel meclisi üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye ve İl Özel İdaresinin güçlü bir altyapıya sahip olduğu vurgusu yapıldı.

Isparta İl Genel Meclisi üye dağılımı ile ilgili bilgiler veren Meclis Başkanı Serkan Keskin, “Seçim bittikten sonra tek vücut, 34 kişi olarak kararlarımızı birlikte alıyoruz” derken, bu birlikteliğin de 5 yıl boyunca devam etmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve belediye meclisi üyeleriyle ortak hareket ederek Isparta’da taş üzerine taş koymak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Keskin, “İnşallah bu süreyi de birlik beraberlik içerisinde götüreceğiz” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve meclis üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, karşılıklı istişare ve destek mesajı verdi. Başdeğirmen, “Belediyemiz, Özel İdaremiz güçlü bir altyapıya sahip kuruluşlar. Isparta’mızın gelişmesi noktasında ortak hareketle güzel sonuçlar doğacaktır. Siyasi görüş olmadan, o parti, bu parti demeden tek vücut olarak hizmet etmek, Isparta’mız için çok faydalı olacaktır” dedi.

Isparta’yı sadece 44 mahalleden ibaret görmediklerini, şehri bir bütün olarak kabul ettiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu düşüncemiz devam ediyor. Birbirimize yakın olmamız gerekiyor” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.