Belediyenin Görevi Sağlık Taraması Yapmak

Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan sağlık tarama projesini vatandaş sevdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2011 10:39
Belediyenin Görevi Sağlık Taraması Yapmak

Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan sağlık tarama projesini vatandaş sevdi.

Geçen Hafta 1001 evler Mahallesinde sağlık taramasını gerçekleştiren ekip bu gün Muzaffer Türkeş Mahallesinde yerini aldı. Ayağına kadar gelen sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaş gezici sağlık otobüsüne akın etti. Tamamen uzman doktorlardan oluşan ekip tarafından yapılan muayenelerde hastalık teşhisi görülen ve ilaçla tedavisi mümkün olan hastalıklar için reçetelerini hemen yazıp hastalarını gönderdiler. Farklı kontrol ve tetkik gerektiren hastalıklar için de yapılması gerekenler hastaya anlatıldı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da sağlık taramasını yakından takip ediyor. Muzaffer Türkeş Mahallesindeki programa Belediye Başkanının eşi Dilek Günaydın’da katıldı. Yapılan muayene esnasında vatandaşlarla sohbet eden Günaydın, halkın çeşitli dilek ve temennilerini de yerine getirmeye çalışıyor. Bu arada Gezici Sağlık Otobüsü,evinde hasta yatalak olan hastaların evine kadar giderek onların muayenesini de evinde gerçekleştirdi.

Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı Ömer Uysal, “Belediye Başkanımızın bu duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Özellikle hastaneye gidemeyen yaşlılarımızın ayağına getirilen bu hizmet mahalle sakinlerimizi memnun etti. Vatandaşlarımız gezici sağlık otobüsüne gelerek hastalıkları ve şikayetlerini uzman doktorlara ilettiler. Tedavileri için gerekli ilaçlarının reçetelerini aldılar. İlaçlarını da eczaneden alabilecekler” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ayten Sarışahin’de yapılan uygulamayı beğendiğini belirterek, diş tedavisi için geldiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.