Belediyenin Kapılarını Herkese Açacağız

Belediyenin Kapılarını Herkese Açacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2018 09:33
Belediyenin Kapılarını Herkese Açacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, partisinin düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. Algınkılıç, “Belediyenin kapılarını herkese açacağız. Vatanımıza, milletimize ihanet etmeyeceğiz. Hakça paylaşacağız” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, partisinin düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuştu. Neden aday olduğunu ve projelerini anlatan Av. Algınkılıç, “Siyasi partiler iktidarın, belediye başkanlığının bir ön provasıdır. Siyasi partiler demokrasinin en vazgeçilmez birer unsurudur. Şehr-i Emin olmak için her ne kadar değişik sivil toplum kuruluşlarında görev alsak da mutlaka yönetmek için siyasi partilerde de geçmişi olan, çalışmış, bu sıralardan geçmiş, bu tecrübeleri kazanmış bir belediye başkanına halkımız, hemşerilerimiz oylarını vereceklerdir diye inanıyoruz, güveniyoruz. Biz bu konuda partimizle gurur duyuyoruz ve yolumuza partimizle devam ediyoruz” dedi.

EMİN SIFATIMIZI YİTİRMEYECEĞİZ
Algınkılıç, “Şehr-i Emin olmak için öncelikle sevgili peygamberimiz zamanında olduğu gibi daha çocukluktan insanların sizlere, bizlere emin sıfatını güvenilir insandır, sağlamdır, merttir, dürüsttür demeye başlamaları ve genel olarak böyle bilmelerinden, böyle demelerinden geçmektedir. Bizde inanıyoruz ki yine daha önce basınımız huzurunda söylediğimiz gibi şahsi husumeti olan insanlar hariç ve bazen kanunlardan kaynaklı vatandaşlarımıza anlatamadığımız durumlar hariç inşallah hemşerilerimiz sizler bizlere başkan adayımız dürüst değildir. Sağlam değildir. Güvenilir değildir. Bugüne kadar dememişler ve yine Allah’ın izniyle demeyeceklerdir inşallah” ifadelerini kullandı.



7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞACAĞIZ
Göreve gelmesi halinde belediyenin kapılarının herkese açık olacağını kaydeden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, “Herkese belediyenin kapıları açık olacak. Belediye başkanına ulaşmak çok rahat ve kolay olacak. Biz bugüne kadar cep telefonumuzu uzun yıllardır hiç değiştirmedik ve değiştirmeyeceğiz. Herkese vereceğiz. İnsanlarımız bize sorunlarını her dakika, her saniye mesaj olarak her zaman iletebilecekler, ulaştırabilecekler. Bizde her mesajı dikkate alacağız. Takibini yapacağız. Belediyemizin internet sitesi ve iletişim adresleri her daim 7/24 nazik ince bir şekilde Ispartalı hemşerilerimize hizmet verecek” dedi.

HAK NEYSE BİZ ONU YAPACAĞIZ
Algınkılıç, “Vatandaşlarımız kime oy veriyorsa karşılarında muhatap olarak onu bulacaklar. Akrabalarımız, eşimiz, dostumuz, kızımız, çocuğumuz, partimiz kesinlikle belediye başkanına yanlış yönlendirme ve telkinlerde bulunamayacaklar. Kesinlikle hak neyse, doğru neyse onu uygulayacağız. Onu yapacağız. Kesinlikle daha önceden de değerli basın mensuplarımızın, kardeşlerimizin yazdıkları gibi bu vatan topraklarına ihanet etmeyeceğiz. Bizim her şeyimiz vatanımız. Vatanımız bizim olmazsa olmazımız . Allah hiç kimseyi vatansız bırakmasın. Hele bu asil Türk milletini İslam’ın asırlar boyu kılıcı olan bayraktarlığını yapmış bu milleti hiç vatansız anasız, babasız bırakmasın” diye konuştu.



MAHALLE BULUŞMALARINA GÖNDERME YAPTI
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Mahalle Buluşmalarına da göndermede bulunan Faruk Algınkılıç, “Son 3 dönemdir, son 300 yıldır bize şehitlerimizden emanet bu vatan toprakları her şeyini verdiği halde yedirdiği, içirdiği, giydirdiği, barındırdığı ve içinde bulunan madenlerden, meralardan otlaklardan, yaylalardan, tarımından kısacası Allah’ın sahibi olduğu ve bizim şehitlerimizden emanet üzerinde barındığımız bu topraklardan en güzel bir şekilde yararlanıp, hakça paylaşmak lazımken trilyonlarca dolar rant elde edip ve halen gözü doymamış bir şekilde buna devam etmek ve halen bazı meslektaşlarımızla iş tutmak ne kadar içler acısı bir durum ve ne kadar vebali büyük bir iştir. Biz kesinlikle şehri emin olduğumuzda mahalle buluşmaları yaptığımız halde yüzlerce sorun vatandaşlarımızdan, müdürlerimize not aldırıp arkasını takip etmemezlik yapmayacağız. Biz kesinlikle belediye başkanı olduğumuzda daha alt yapısı hiç yapılmamış mahallelerimiz olduğu halde alt yapısı bitmiş tek şehir bizim şehrimiz diye milletimize yalan söylemeyeceğiz. Boy boy reklamlar vermeyeceğiz, verdirtmeyeceğiz” dedi.

GENÇLİK PROJELERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ
Gençlikle ilgili ciddi projeleri olduğunu da kaydeden Algınkılıç, “Kesinlikle gençliğimize, geleceğimize sahip çıkacağız. Neredeyse tüm servetimizi gençliğimize harcayacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Belediye binamızın neredeyse içine kadar girmiş olan ve okullarımıza 50 metre bile mesafede olmayan içki kulüplerini, gece kulüplerini şehrin dışına atacağız. Belediye kanunu 15 c,l maddelerini ve 5393 sayılı belediye kanunumuzun şahsımıza ve belediye meclisimize verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kanunlar çerçevesinde uygulayacağız. Kesinlikle Isparta’da ki tüm halı sahalarını gençlerimize açacağız. Tüm belediyenin sosyal tesislerini tekrar belediyemize, halkımıza, halkımızın hizmetine kazandıracağız. Her ay ödüllü olarak futbol, basketbol, voleybol vs. spor müsabakaları düzenleyeceğiz. Yine her ay ilköğretim okullarımız dahil kompozisyon, resim, müzik, şiir yarışmaları düzenleyeceğiz. Öğrencilerimizi her ay Çanakkale’ye, İstanbul’a tarihimize, kültürümüze götürüp gençliğimizi ecdadı ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİNE SON VERECEĞİZ
Algınkılıç, “İsteyen her üniversite öğrencimize başka şehirden gelmiş demeden emeği karşılığında 350-450 TL arası burs vereceğiz. Oğuz Ata Eğitim Kurumlarımızı rant olmaktan çıkarıp her mahallemize yayacağız. Üniversite öğrencilerimizi Ispartalı ilköğretim, ortaöğretim, lise gençliği ve ebeveynleri ile tanıştırıp kaynaş edeceğiz. Isparta’da ki tüm ilköğretim, ortaöğretim, lise dahil tüm üniversiteli öğrencilerimize aylık 55-60 TL civarı bir belediye otobüs abonman paso ödemesi karşılığı 1 ay boyunca istediği saat istediği dakika otobüslere binip inme imkanını tanıyacağız. Halk otobüslerimizin aradaki zararı var ise belediyemiz tarafından süspansiyon edeceğiz zararlarını karşılayacağız. Bu konuda belediye meclisimizden karar çıkartacağız. İşsizlik ve hayat pahalılığı ile alakalı Ispartamızın en büyük mahallesi olan Davraz mahallesindeki köy garajını yıkıp yerine çok büyük bir şekilde içinde gıdadan beyaz eşyaya konfeksiyondan kırtasiyeye yapı marketten temizlik ürünlerine kadar içinde her türlü imkanın ve alışverişin yapılabildiği Türkiye’de örnek olarak gösterilebilecek en büyük değişim dönüşüm mağazamızı açacağız. Bu mağazada öğrencilerimiz, vatandaşlarımız ürettiklerini değiştirip dönüştürebilecekler. Ellerindeki emekleri karşılığı belediyemizden alacaklı olduklarına dair fişleri getirip yerine istedikleri ürünü alıp verebilecekler. Biz burada en büyük mücadeleyi kapitalizmle sömürü düzeni ile ve parayla vereceğiz. Bir nevi parayı hayatımızdan kaldırmış olacağız.” Dedi.



EN BÜYÜK SERVETİMİZ VATANIMIZ
Av. Faruk Algınkılıç, “Önce rahmetli hocamızın dediği gibi maya lazım. İnanç lazım. İnanmak lazım. Bu cennet vatanımızda bu şehitlerimizin emaneti cennet yurdumuzda her türlü servetimiz var. Gençliğimiz var. Allaha şükür vatanımız var. Bizim en büyük servetimiz vatanımız. Bu cennet vatanımızda düşman işgali olmadığı müddetçe tüm düşmanlarımız bizi birbirimize düşüremediği müddetçe geleceğimize inançla, imanla ve umutla bakıyoruz ve bakmaya da devam edeceğiz. Bu cennet vatanımızı hiç kimseye vermeyeceğiz. Verdirtmeyeceğiz. Gerekirse servetimizle, canımızla, çocuklarımızla, eşimiz dostumuz, akrabalarımızla, devletimiz, milletimiz, tüm geçmiş ve gelecek belediye başkanlarımızla el ele verip tekrar lider ülke Türkiye olacağız. Yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız. Yeni bir dünya kuracağız. Nasıl kominizim çökmüş, yok olmuş gitmişse, kapitalizm de elbet bir gün yok olacaktır. Bizim buna inancımız tamdır. Yeter ki biz birbirimize düşmeyelim. Kardeş kardeşi kırmayalım. Akıllı olalım. Hidayet, feraset, dirayet sahibi olalım. Ben bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart yerel seçimlerimizin Isparta’mıza, vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, hepinize geldiğiniz için en içten dileklerimle selam saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Kalplerin sahibi Allah’tır. İnşallah biz bir yola çıktık. Bir adım attık. Ispartalı hemşerilerimize ve kalplerine ve Rabbimize inanıp güveniyoruz. Bu zafer bizimdir. Hepimizindir ve zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Bugüne kadar Isparta’mıza emeği geçen başta rahmetli olmuş belediye başkanlarımız olmak üzere şimdiki belediye başkanımız hemşerim dahil tüm büyüklerimize şükranlarımızı sunuyorum. Ölmüşlerimize Rabbimizden rahmet diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.