Belediye’ye ve Emniyet’e Çağrı

Tuna Ünal Yazdı: Belediye’ye ve Emniyet’e Çağrı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2012 18:49
Belediye’ye ve Emniyet’e Çağrı

Isparta’da sorunlar gün geçtikçe artıyor. Teşviksizlik, işsizlik, şu bu derken göz ardı edilen bazı konular var;.

Sorumlu vatandaş olarak, bazı gerçekleri ve yanlışlıkları yazmak zorundayım. Öncelikle Belediye’den başlamak istiyorum. Sayın Başkan Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Gerçekten Isparta için bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama…. “Ne olur şu asfaltlama çalışmalarını yaparken bir yol bitmeden, diğer bir yola başlamayın. İnanın bazı cadde ve sokaklar içinden çıkılmaz hale geliyor. Otobüsler hangi yoldan geleceğini, gideceğini bilmiyor. İşe yetişmek isteyen vatandaşlar genelde geç kalıyor. Yaptığınız işe saygım sonsuz ama biraz daha düzenli olursa iyi olur. Asfaltlama çalışmalarını Isparta halkı da takdirle karşılıyor ama…. Yukarıda da dediğim gibi sadece ama…”

GELELİM EMNİYET’E…

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarını bütün Türkiye yakından takip ediyor ve başarılı buluyor. Ancak Avrupa Birliği projesi v.b konular derken, asıl konular sanırım unutuluyor. Sayın Müdür’üm, gerçekten ilimizin bazı kenar mahallelerinde büyük bir güvenlik sıkıntısı yaşanıyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gürültü çıkartanlar, evlerin zillerine basıp kaçanlar, kendisini ağır abi zannedenler. Biz vakıftan, dernekten, kurumdan geliyoruz deyip bir kağıda imza attıranlar. Şunlar bunlar, ilimizde çoğaldı. Geçtiğimiz hafta vermiş olduğunuz iftar yemeğinde de güvenlik sorunu var mı, yok mu? diye sormuştum. Sizde olmadığını söylemiştiniz. Bence var. Gerçekten büyük bir sorun var. İnanın kenar mahallelerde oturan aileler rahatsız. Ama şu da var hata sizde değil ki, sizlerin yetkilerini kısıtlayanlarda ayrıca bizim ülkemizde herkesin bir yerde dayısı var”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum