Belediyeyi Almamız Lazım Çünkü...

Belediyeyi Almamız Lazım Çünkü...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2019 16:47
Belediyeyi Almamız Lazım Çünkü...

AK Parti Milletvekili Recep Özel “AK Parti’nin ülkeyi getirdiği nokta belli. Her seçim yeni bir başlangıç, yeni bir heyecandır. Ülkemizin, milletimizin; ezilenlere, mazlumlara kattığı belli. Bu seçim sayın Cumhurbaşkanımızın kendi seçimlerinden çok daha fazla önemsediği bir seçim. Dünya liderimizin elini güçlendirmek için çalışacağız. Bizi ne CHP’si, ne MHP’si, ne HDP’si bizi yıpratamaz. Davamıza ve partimize sahip çıkacağız. Partimizin hatırı herkesin hatırından önce gelecek. Tüm teşkilatlarımız bizden daha fazla çalışacak. Isparta’nın 10 yıldır bizimle buluşması gerekiyor. Milletvekilimizi 3 yaptık.

Belediyeyi alarak diğer ayağını da sağlayacağız. Isparta’nın değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Yoksa vatandaşın beklentilerini tam anlamıyla yerine getiremiyoruz. Belediye bizden olursa işler daha hızlı yürür. Bu seçimde daha fazla çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız. O zaman bu iş bitmiştir. Isparta bu seçimde rekor kıracak. En yüksek oyu bu seçimde olacak. Buna inanmayanlar olabilir. Onlarla 31 Mart gecesi görüşürüz. Ama rehavete kapılmak yok. Seçimi alamıyormuşuz gibi çalışacağız. Isparta’nın birçok problemini 31 Mart’tan sonra çözmeye gayret edeceğiz. Isparta’nın evladını Isparta ile buluşturduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum