Belgelerini Emniyet Müdüründen Aldılar

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012 yılı hizmet içi eğitim programı önceki gün tamamlandı.

Yayınlanma:
Belgelerini Emniyet Müdüründen Aldılar

Eğitimi başarıyla tamamlayan polis memurları, sertifikalarını Emniyet Müdürü Mehmet Or’dan aldılar.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından 2012 yılı Hizmet İçi Eğitim Planlaması kapsamında düzenlenen çalışmalar önceki gün sona erdi.
Emniyet teşkilatının çeşitli birimlerinde istihdam edilen polis memurları için düzenlenen eğitimde, memurların kendi alanları ile ilgili gelişmeler ve yenilikler hakkında bilgi edinmelerinin amaçlandığı kaydedildi
Emniyet Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, rütbe ve kıdeme göre eğitim programları çerçevesinde organize edilen çalışmalar, hizmetteki verimliliklerinin artırılması, uygulama yeteneklerinin geliştirilmesi ile bilimsel – teknolojik alanlarındaki değişme ve gelişmelere uyumlarının sağlanması amacıyla akıllı sınıflarda tamamlandı.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan polis memurları, sertifikaları İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’dan aldılar.
Yapılan sertifika takdimi sırasında memurlarını tek tek tebrik eden İl Emniyet Müdürü Or, belirlenen program dahilinde, mesleki ve sosyal hayatta ihtiyaç duyulan eğitim çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.