Belki De Sizin Haberiniz Çıkmıştır

Isparta’nın en farklı haber sitesi zaman32 yayın hayatına hızlı başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2013 18:32
Belki De Sizin Haberiniz Çıkmıştır

Daha kurulalı 1 ay olmadan Isparta’nın en temel sorunlarını dile getiren ve özellikle skandal haberleri ortaya çıkaran zaman32 şimdiden herkesin merak ettiği bir haber sitesi konumuna geldi. Camiamızın tabiri caizse “avcı gazetecileri” olarak adlandırılan ve sevilen simaları tarafından hayata geçirilen bu site uzun yıllar yayın hayatına devam edeceğe benziyor.

BU SİTE FARKLI ÇÜNKÜ…
Başlığımızda da belirtiğimiz gibi bu site farklı. Çünkü bu siteye bir değil bir çok gazeteci emek veriyor. Yani her kesimden haberlerin biraraya geldiği bu ortamda Isparta’ya dair herşeyi bulabilirsiniz. Özellikle son günlerde zaman32’de yer alan haberler bunu ispatlar nitelikte.

ÖZEL HABERLERİN ADRESİ
Isparta’da günlük 17 gazete var. Ve biliyoruz ki abonelerin en çok şikayet ettiği konu “Haberler aynı.” İşte bu algıyı yıkacak olan zaman32 de özel haberler yer alıyor. Daha açık tabirle kimsede olmayan haberler. Ayrıca en çok merak edilen haberler arasında sporun yer aldığını da biliyoruz. İşte zaman32’nin farkları burada.

SADECE HABER Mİ?
Öte yandan zaman32’de sadece haber bulmayacaksınız. Site kurucuları Isparta’da daha önce yapılmayan bazı hizmetleri de siz değerli hemşehrilerimize sunacaklar. Özellikle Isparta’nın en büyük sorunları başında gelen işsizlikle alakalı yeni bir hizmet sunulacak. Daha büyük yenilikler de site büyüdükçe beraberinde gelecek.

Arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyor, her daim yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum