Ben Artık Ispartalıyım

Aday listelerinin açıklanması ,ile birlikte "İthal Aday" eleştirilerine hedef olan AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Sait Yüce, "Ben artık Ispartalıyım" dedi ve İthal aday eleştirilerini değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2015 11:56
Ben Artık Ispartalıyım

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta ikinci sıra milletvekili adayı Sait Yüce, başbakan Davutoğlu'nun özel isteği ile Isparta'dan aday gösterildiğini belirterek "Başbakanımız arayıp "Isparta'dan adaysın Said Bey" dediğinde çok mutlu oldum. Çünkü Isparta ve Barla'nın benim hayatımda müstesna bir yeri var. Her yıl Isparta'ya defalarca gelirim ve halen orada akrabalarım var. Barla Platformu Başkanlığımdan dolayı Isparta'yı ve sorunlarını yerinde gözlemleme fırsatım oldu" dedi.

Ispartalı olmamasından dolayı ithal aday, eli çantalı aday tartışmalarında eleştirilere hedef olan Sait Yüce, "Allah insanları yaratırken memleketlerini belirleme şansı vermiyor. Hizmet etmek için illa orada mı doğup büyüyüp yaşamak mı lazım? Önemli olan iyi bir insan, hizmet ehli bir insan olmak. Ben artık Ispartalıyım ve memleketime hizmet etmet için Isparta'nın Milletvekili adayıyım Tüm hemşehrilerim gece gündüz bana ulaşabilirler rahat olsunlar. Kapım herkese sonuna kadar açık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum