Ben Isparta Valisiyken...

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, aralarında bazı AK Parti'li bakanların çocuklarının da yer aldığı yolsuzluk operasyonu sonrası görevden alınan emniyet müdürleri ile ilgili bakın nasıl bir değerlendirme yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 12:41
Ben Isparta Valisiyken...

Emniyet müdürlerinin görevden alınmalarıyla ilgili soru üzerine Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, “Değerlendirmeler objektif olmalı. Ben Isparta Valisi iken, şehir merkezinde benim damadıma emniyet kemeri takmadığı için ceza yazıldı. O emniyet görevlileri için ben bir şey yapmadım. Kanun, yasa herkes için geçerlidir. Yetkililer kendilerini aşarak mevki, makam ve yetkilerini kullanmalıdırlar, kendileri için değil. Savcılarla ilgili tasarruflar olabilir diye düşünülüyordu, emniyet yetkilileri hakkında işlem uygulanmış. Emniyet yetkilileri, savcılarca verilen adli görevlerini yerine getirmişlerdir. Böyle bir görevden sonra görevden alınmaları objektif değildir” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum