Ben Özel Kalem Müdürü Müyüm?

Ali Haydar Öner, TBMM İçişleri Komisyonu’nda yaptığı konuşmada “Öngörüsüzlük ve siyasi körlüğün bağışlanamayacağını söyledi. Öner Büyükşehir yasasını eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2012 14:09
Ben Özel Kalem Müdürü Müyüm?

Yönetişim beceriksizliğinin ve öngörüsüzlüğün hat safhaya çıktığını, bir ilin yönetilebilirliğinin, bir yönetim biriminin yönetilebilirliğinin optimum büyüklükle orantılı olması gerektiğini belirten Ali Haydar Öner, ''Siz Antalya’yı, Konya’yı, Muğla’yı bir belediye mekânı olarak nasıl düşünebilirsiniz? Daha küçük vilayetler için benden seçmenlerim “Filan belediye başkanından benim için randevu alır mısın?” diyor. “Ben belediye başkanının özel kalem müdürü müyüm?” dedim en sonunda.

Pek çok arkadaşımıza benzeri talepler gidiyor. Seçilmiş başkan astığı astık, kestiği kestik. Haydi, bunlar Devletin birliği, dirliği içinde aykırı düşüncelere sahip olmasalar yine sineye çekelim. Aykırı düşüncede oldukları belli olanları, ayrı bayrak isteyenleri Sayın Bakan açığa alabildi mi? Peki, bir tanesiyle başa çıkamazken kaç tanesiyle başa çıkabileceğiz? Söyleyince söyledi oluyor. Öngörüsüzlük, siyasi körlük bağışlanamaz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.