"Ben Yaptım Oldu" Demek Yok!

"Ben Yaptım Oldu" Demek Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2019 13:17
"Ben Yaptım Oldu" Demek Yok!

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Mimarlar Odası Başkanı Ş. Gülin Beyhan’ı ve Isparta mimarlar odası yöneticilerini ziyaret etti:

Gökmenoğlu ziyaretinde; “Mimarlar bizim gözbebeğimiz, mimarlarımızın fikirlerine çok değer ve önem veriyoruz. Isparta bulunan tarihi geçmişe verdikleri önemle, birçok binanın Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tescillenmesindeki çabalarınızdan dolayı ve yıkılmamaları için verdiğiniz mücadeleden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizim ziyaretimizin amacı siz değerli mimarlarımızın yaşadığı sorunları dinlemek ve bunları el birliği ile nasıl çözebileceğimizi konuşmaktır. Ben mimar değilim hukukçuyum, mimar olmamamın bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu bence bir avantajdır. Biz temiz siyaset ve adalet diyoruz. Bizimde oluşturduğumuz ve hala üzerinde çalıştığımız mimar arkadaşlarımızın projeleri var. Buna keza biz mimarlar odasıyla birlikte çalışacağız ve fikirlerinizi alacağız. Biz yaptık oldu demek yok, biz istişareden yanayız. Mimar olarak belediyecilik yapan belediyelerde her şeyi kendinin gözden geçirip, kendi başına kararlar vermesinin olumlu olmadığı kanısındayım. Bizler her fikre açığız ve ortak akıl diyoruz. Isparta proje konusunda kısır döngülerle boğuşmaktadır.” dedi.

Mimarlar Odası Başkanı Beyhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gökmenoğlu'na başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.