Benfica'nın Kozu Burak!

Fenerbahçe, Cardozo transferinde köşeye sıkışmış durumda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 11:33
Benfica'nın Kozu Burak!

Bonservis bedelini çok bulan F.Bahçe’ye Benfica yönetimi, “Burak’ı ülkenizde 25 milyon Euro’ya satıyorlar, Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” dedi.

Fenerbahçe’nin Oscar Cardozo transferinde ilginç gelişmeler yaşanırken Benfica Kulübü istediği parayı almak için direnmeye devam ediyor... Buna karşılık da Sarı-Lacivertliler kıran kırana bir pazarlığa girmiş durumdalar. Portekiz ekibi, Paraguaylı yıldızı için belirlediği 15 milyon Euro bonservis bedelinden aşağıya inmiyor. Pazarlıkları yürüten idari menajer Hasan Çetinkaya bu konuda elinden geleni yapıyor ancak Benficalı yöneticilerin oynadıkları son koz karşısında köşeye sıkışmış durumda.

Portekizli idareciler bonservis bedelinin çok bulunması üzerine, “Ülkenizde golcü Burak Yılmaz için kulübü Galatasaray bonservis bedeli olarak 25 milyon Euro istiyor. Bu nedenle kendini kanıtlamış ve kalitesi belli olan Cardozo için 15 milyon Euro çok değil” diyerek adeta son kozunu oynadı.

ÖNEMLİ KULÜPLER DEVREDE
Oscar Cardozo için Fenerbahçe kıran kırana bir pazarlık yaparken elini çabuk tutmazsa yıldız oyuncuyu kaçıracak gibi görünüyor. Çünkü özellikle Milan ve Atletico Madrid ile birlikte iki İngiliz kulübünün de Cardozo için girişimlere başladığı öğrenildi. Bu durum Sarı-Lacivertliler’in canını sıkarken işi bir an önce bitirmek için belirlenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde artırıma gidilip 10 milyon Euro teklif edilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.