'Beni Deneyin, Pişman Olmayacaksınız'

'Beni Deneyin, Pişman Olmayacaksınız'

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2018 14:42
'Beni Deneyin, Pişman Olmayacaksınız'

İYİ Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, ilk açıklamasında iddialı konuştu. Küçücük bir Baro’da neler yapabileceğini ispat ettiğini belirten Gökmenoğlu, ‘beni deneyim, pişman olmayacaksınız’ dedi.

Gökmenoğlu, şöyle konuştu: “Bana öncelikle sayın Başkanım Meral Akşener, Aylin Hanım, parti teşkilatı ve yönetim çok büyük bir onure ile birlikte bu şerefli görevi layık gördü. Bu görevi hiçbir şekilde aksatmayacağımı belirtiyorum. Ben kendimi ifade edeceğim. Bugüne kadar ifade ettim. 22 yıllık avukatlığım mesleğimde, 9 yıllık baro başkanlığında ifade ettim. Ben Isparta sevdalısıyım. Isparta’ya bir şeyler yapmak için yola çıktım. Bu bir hizmet yarışı. İstek ve arzularımı Barom üzerinde gösterdim. Taktir kamuoyunundur. Küçük imkanlarla Baro’da neler yapabildiğimi gösterdim ve ispat ettim. Belediyecilik teknik bir iş. Teknik ekibimle birlikte içine hukuk ve adaleti koyarak büyük işler yapacağıma inanıyorum.
Gelin bir de beni deneyim. Baro Başkanı olduğumda en genç bendim. En uzun başkanlık yapan biriyim. Meslektaşlarım bana ‘bu daha çocuk’ dediler. Ama ben Gökmen Hakkı Gökmenoğlu olarak Isparta’ya vefa borcumu ödemek istiyorum. 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz. İnsanların güldüğünü, mutlu olduğunu… Yollar, otogarlar, hastaneler yapılır. Ama önce iç huzura kavuşulduğunu, adaletin tecelli ettiğini göreceksiniz. Buna kefilim, imzamı atıyorum. Ispartalıların hayalini icra etmem için bana imkan sağlandı, tanındı. Herkese teşekkür ediyorum. İnanın Isparta pişman olmayacak. Bunun altına imzamı atıyorum. Gelin bizi deneyin.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.