Beni Meclise Güçlü Gönderin

Beni Meclise Güçlü Gönderin

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2015 17:08
Beni Meclise Güçlü Gönderin

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Nuri Okutan ve Ahmet Ziya Nuhoğlu seçim çalışmaları kapsamında Sarıidris halkıyla buluştular.

Sarıidris Köy Meydanında halka seslenen Nuri Okutan, ‘Ben sizin çocuğunuzum, bana sahip çıkın Allah’ın izniyle ben seçilirim fakat güçlü bir şekilde beni ve arkadaşlarımı meclise gönderin, Sarıidris’e ve tüm Isparta’ya bu topraklara hizmet etmek istiyorum, dedi.

Okutan, "Ak Partili kardeşlerim, CHP’li kardeşlerim sizlere sesleniyorum, ben içinizden biriyim, memleketimden en üst oyları alarak meclise gitmek istiyorum, seçimden seçime gelirler hesabı yapmayın, herzaman beraber olacağız, istediğiniz zaman hangi hemşehrim gelirse gelsin, hangi partili olursa olsun size hizmet edeceğim’ dedi.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ise Milletvekili Adayları Hemşehrileri Nuri Okutan’a destek istedi.

MHP Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Nuhoğlu ise "burada siyaset konuşmayacağız, Sarıidris halkı zaten 2 dönemdir Pala Başkanı seçerek kararını vermiştir. Daha iyi hizmet için İktidara yürüyen MHP’ye desteklerinizi bekliyoruz, bizimle yürümeye devam et Sarıidris’ dedi.

Sarıidris Belediye binasını ziyaret eden Milletvekili Adayları ve MHP’li Heyet daha sonra Kasabadan ayrıldı.
Haber; Kemal ERBEN




  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum