Beni Sevince Sevk Ediyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mahallelerde ve okullarda gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Yayınlanma:
Beni Sevince Sevk Ediyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gülcü Mahallesi, Meryem Albayrak Ticaret Meslek Lisesi ile Vatan Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla buluştu. Başkan Günaydın, Kutlu Doğum Haftası’nın özellikle bu yıl tüm mahalle, kurumlar ve okullar tarafından kutlanmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, etkinlikler kapsamında ilk olarak Gülcü Mahallesi Camii’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada Gülcü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Eroğlu tarafından karşılanan Başkan Günaydın, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Cami İmamı Reis Kavak, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 70 hatim, yüzlerce salavatı şerif okunduğunu dile getirdi.

Kutlu Doğum Haftasının üç yıldan bu yana mahallelerinde kutladıklarını ve bunu düzenli hale getirdiklerini belirten Gülcü Muhtarı Hüseyin Eroğlu da, etkinliklerin bundan sonrada devam edeceğini aktararak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz ise etkinliğe destek veren tüm hayırsever işadamlarına teşekkür ederken, bu etkinliklerin düzenlenmesine büyük katkıları olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a da teşekkür etti.

Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinliklerinin her geçen yıl genişleyerek devam ettiğini aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, kutlamaların daha önce müftülük ve birkaç kurum tarafından kutlandığını ancak bugün bunun çok daha farklı boyutlara ulaştığını dile getirdi. Günaydın, “Her yerde kutlanması beni olağanüstü sevince sevk ediyor. Kutlu Doğum Haftası’nı birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. Bu haftamızı çok zengin geçiriyoruz” dedi.

Gülcü Mahallesi’nin ardından Meryem Albayrak Ticaret Meslek Lisesi’ndeki kutlama programına geçen Başkan Günaydın burada duygusal anlar yaşadı. Okul Müdürü Hasan Mengi, Peygamber Efendimizin sevgi ve hoşgörüsünden bahsederken, Salavat Klibi, öğrenciler tarafından şiir dinletisi ve koro gösterisinde bulunuldu. Başkan Günaydın’a öğrenciler tarafından gül takdim edildi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın burada yaptığı konuşmasında ise Peygamber Efendimizin doğumundan dolayı olağanüstü bir gün yaşandığına dikkat çekti. Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinliklerinin Isparta’da yüce ulvi bir noktaya ulaştığından bahseden Günaydın, bundan da son derece memnun olduğunu kaydetti. Günaydın, merhamet duygusunun Peygamber Efendimizin doğumuyla ortaya çıktığını dile getirerek, bu etkinliği hazırlayan tüm herkese ve katılımcılara teşekkür ederek, kendilerini tebrik etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın son olarak Vatan Mahallesi Camii’nde verilen Kutlu Doğum Haftası yemeğine katıldı. Isparta Valisi Memduh Oğuz ile birlikte kutlamalara katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Sohbetin ardından Isparta Valisi Memduh Oğuz ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kendilerine ikram edilen Kutlu Doğum Haftası yemeğini yedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.