“Beni Yönetecek Beyine Sahip Değilsin”

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un seçim değerlendirmesine hedef tahtasına koyduğu isimlerden bir bir cevap geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2014 15:09
“Beni Yönetecek Beyine Sahip Değilsin”

CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un seçim değerlendirmesine hedef tahtasına koyduğu isimlerden bir bir cevap geliyor. Şenol’un ‘Göreve çağırdık gelmedi’ dediği eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’de desibeli yüksek bir açıklamayla cevap verdi: “Beni yönetecek beyine sahip değilsin”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde sular durulmuyor. Seçimlerde beklenen başarıyı gösteremeyen ve başarısızlığın sebeplerini bir basın toplantısıyla değerlendiren İl Başkanı Vedat Şenol, Milletvekili Ali Haydar Öner, eski milletvekili Mevlüt Coşkuner ve eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ı hedef tahtasına koymuştu.

Milletvekili Ali Haydar Öner’den sonra bugün de Karaoğlan lakaplı eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner ve eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan eleştirilere cevap verdi.

PARTİ İÇİ SORUN PARTİDE TARTIŞILIR
Eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner gazetecilere yaptığı açıklamasında “Parti içi sorunlar partide tartışılır. Beceriksizlik ve örgütsüzlük anlayışından kaynaklı bir başarısızlık söz konusu” dedi.ajans32

HANİ KIRMIZI ÇİZGİNİZ COŞKUNER’Dİ
Coşkuner, İl Başkanı Vedat Şenol’a seslenerek “Coşkuner’in küstürdüklerini topluyoruz diyordu. Şimdi kalkmış gelmedi, çalışmadı diyor. Hani sizin kırmızı çizginiz Coşkuner ‘di” diye konuştu.

YENİ GELİN GİBİ HEM AĞLIYOR HEM GİDİYOR
Eski Milletvekili Coşkuner, açıklamasında “Senirkent ve Gelendost İlçe Başkanlarını görevden alacaksın. Yetmeyecek beraber geldiğin, kongrede kol kola girdiğin Merkez İlçe Başkanını ayak oyunları ile görevden alacaksın. Sonra da başarısızlıkların faturasını bize keseceksin. Dere geçerken at değiştirilmez. Ben başkanı geline benzetiyorum. Hem ağlıyor, hem gidiyor” dedi.ajans32

ONDAN OLSA OLSA SAMANLIK SOSYALİSTİ OLUR
Coşkuner “İstifa edeceksen edersin. Zaten bizim böyle bir talebimiz de yok. Devrimciliğin ‘d’sini bilmez kendisi. Ondan olsa olsa samanlık sosyalisti olur” şeklinde konuştu.

İLÇELERE GİTTİM
Çalışmadı eleştirilerine de cavap veren Coşkuner, “Ben Aksu, Yalvaç, Gelendost, Eğirdir, Şarkikaraağaç ilçelerine gittim, ziyaretlerde bulundum. Ayrıca İl Başkanı zaten beni yönetecek beyine de sahip değil” dedi.

AKIL TUTULMASI YAŞIYOR
Vedat Şenol’un akıl tutulması içerisinde olduğunu ileri süren Coşkuner, “Ben söylediklerini muhatap almak dahi istemiyordum. Ama üzülerek bu açıklamaları yapmak zorunda kaldım. Dediğim gibi parti içi meseleler partide konuşulur. Umuyorum ki kısa sürede bu akıl tutulmasından kurtulur” diye konuştu.ajans32haberidir

ESKİ İL BAŞKANI YUSUF ERDOĞAN'DAN DA
AYNI SERTLİKTE CEVAP...BİRAZDAN AJANS32'DE...
BİZDEN AYRILMAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum