"Benim Fuara Gidecek Babam Yok Başkan Amca"

"Benim Fuara Gidecek Babam Yok Başkan Amca"

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2017 20:28
"Benim Fuara Gidecek Babam Yok Başkan Amca"
 "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" isimli kitabı arkadaşında gören İzmir yaşayan İbrahim Saka, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e telgraf göndererek o kitabı istedi. Telgrafta, "Başkan Amca, benim fuara gidecek babam yok" notunu okuyan Başkan Şengöl, "1 değil 10 tane kitap gönderin, yanına da Eğirdir'in tanıtım broşürü ve cd sini koyun" talimatını verdi. Başkan Şengöl, hazırlanan kargo paketine kendisine ait kartvizitini koyarak "İbrahim Saka, gözlerinden öperim" notunu düştü.
               
İbrahim Saka telgrafında, "Sayın Başkan Amca, yeni yılınızı kutlar ellerinizden öperim. Arkadaşımın babası İzmir Turizm Fuarında Belediyenizin verdiği "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" kitabını almış. Benim fuara gidecek babam olmadığından bende siz Başkan Amca'dan kitap istemeyi uygun buldum. Gönderirseniz çok sevineceğim. Saygılarımla" notunu yazdı.
              
  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, aldığı telgraftan çok etkilendiğini belirtti. Eğirdir Belediyesi'nin bastırıp ücretsiz olarak dağıttığı kültür hizmeti "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" adlı kitabın tüm Türkiye'de okunur hale geldiğini belirten Başkan Şengöl, ulusal televizyonların sabah programlarında yer alan kitabın fuarlarda ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. İsteyen vatandaşlara da adreslerine kargo gönderildiğini söyleyen Başkan Şengöl, "Eğirdir'imizin tanıtımı açısından önemli bir eserin rağbet görmesi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bu gibi kültür hizmetlerimiz devam edecek" dedi.   
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.