Benim Kızım AKP'li Belediyelere İş Yapıyor

Belediye Başkanı Günaydın, kızı Mimar Zeynep Günaydın'ın proje çizmesi ve Belediyeden ayrıcalık tanınmasına yönelik eleştirilere canlı yayında cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2014 11:17
Benim Kızım AKP'li Belediyelere İş Yapıyor

Belediye Başkanı Günaydın, kızı Mimar Zeynep Günüydın'ın proje çizmesi ve Belediyeden ayrıcalık tanınmasına yönelik eleştirilere canlı yayında cevap verdi. Günaydın, şöyle konuştu:

" Bir milletvekili de söylüyor. Sağlık İl Müdürlüğü, Opera binası, Burdur’u ayağa kaldıran projeleri kızım çizmiştir. Orada AK Parti belediyesi var. Orada babası mı var? Kütahya’nın en büyük eserleri kızıma geliyor. Isparta’dan da çoğu projeleri kabul etmiyor. Kütahya’da otogar projesini çalışıyor. Türkiye’de bugün çizilemeyen bir projeyi AKP idaresinde olan yerlerde yapıyor. Nevşehir Üniversitesi’nde çizilemeyecek olan uluslar arası bir projeyi kızım yaptı. Yanında 7-8 yardımcı mimar olduğu halde çoğu projeyi alamıyor.

Babadan oğla hırsızlıklar geçiyormuş. Babadan kızıma bizim mimarlığımız geçmiş. Utanmadan kızımı operasyon içine soktular. Ada paftada yeri imara sokup kat adeti verildi. Buna karşılıkta yüksek maliyetle poroje çizdirdiler dneildi. Çapı 2007 yılında verildi. Kaptan mimar projeyi yaptı.

Bunu odaya sordular. Odada seçimi kaybeden hanımefendi, projeyi Zeynep Günaydın çizdi diye mahkemeyi yanılttılar. Keşke Ispartamıza projelerini yapsalar da kaliteli projeler Isparta’da yapılmış olsa. Isparta şuanda taş yapı olarak gidiyor. Kendini bilmez bir milletvekili de bunu konuşuyor. O vekil zavallı bir insandır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum