Benim Neden Bu Kadar Servetim Yok?

21. Dönem DYP Milletvekili Ramazan Gül, Ekmeleddin İhsanoğlu için oy isterken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı servetiyle eleştirdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2014 15:55
Benim Neden Bu Kadar Servetim Yok?

İLK KEZ AJANS32'DE

DYP'den 21. Dönem Milletvekili olan Ramazan Gül, Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için bir araya gelen 5 il başkanının katıldığı toplantıda ilginç bir konuşma yaptı.

Gül, "Daha dün yiyecek ekmeği olmayan ve gece kondu da yaşayan Başbakan dünyanın 4. zenginleri arasında yer alıyor. Ben maliye bakanlığından geldim. Başbakan’ın geçmişini çok iyi biliyorum. Kaçak gece kondu da oturuyordu ve ben ondan daha fazla maaş alıyordum ve hala daha alıyorum. Neden benim bu kadar servetim yok?" dedi. ;

Gül konuşmasında "Mevcut iktidar geldiği günden beri yalan söylüyor. O kadar güzel yalan söylüyor ki karşısında doğru titriyor. Bunlar 90 yıllık mevcut düzeni bozmaya çalışıyorlar. Liseleri mahvettiler, olimpiyatlarda başarıları olanların mevcut iktidar olduğu süre boyunca listede isimleri yok bunun da nedeni mevcut iktidarın cumhuriyet rejimine karşı olmasından kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.

Ramazan Gül, "Ben namazımı kılan ve dinimi çok iyi bilen biriyim. Bu kişilerin din ile hiçbir alakaları yok. Memleket bizim için her şeyden önemlidir. Zamanında Barzaniyi, Silopi Kaymakamı makamına kabul etmiyorken şu anda doğudaki bir yolu 45 gündür açamıyorlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum