Benim Partim Hizmet Partisi

MHP'li Uğur Bestelci'nin AK Parti aday listesinde yer alması gündeme bomba gibi düştü. MHP jet hızıyla Bestelci'yi ihraç etti. Bestelci ise siyasetteki bu transferi tek cümleyle özetledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2014 12:05
Benim Partim Hizmet Partisi

MHP'de 2 dönemdir belediye meclis üyeliği yapan, bu dönem bir süre başkan yardımcısı olarak da görev yapan Uğur Bestelci'nin AK Parti'de Nuri Uzaktaş'ın belediye meclisi aday listesinde kontenjanda yer alması gündeme bomba gibi düştü.

MHP İl Teşkilatı, Bestelci'nin AK Parti aday listesinde yer almasının basın-yayın organlarında yayınlanmasından sonra jet hızıyla disiplin sürecini başlattı. Bestelci, kesin ihraç istemiyle sevkedildiği Disiplin Kurulu'nun kararı gereğince MHP'den uzaklaştırıldı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın da "daha önce Disiplin Kurulu'na sevketmiştik. Ancak Isparta Belediyesi'nin yatırımları engellenmesin, sekteye uğramasın diye bu işlemi gerçekleştirmemiştik" diye açıklama yaptı.

MHP'den AK Parti'ye transfer olan Uğur Bestelci'nin yakın çevresinle bu süreçle ilgili "benim bir tek partim var o da Isparta Partisi, Isparta'ya hizmet partisi. Gerekli açıklamaları yakında yapacağım" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum