Benzersiz 8D Deneyimi Iyaşpark' ta

Benzersiz 8D Sinema Deneyimi Iyaşpark' ta

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2016 15:48
Benzersiz  8D  Deneyimi Iyaşpark' ta

Bambaşka boyutta bir heyecana Merhaba demek isteyenler Iyaşpark’ta buluşuyor. 8D Sinema Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde meraklılarına hizmet vermeye başladı.

8D Sinema’nın en önemli ve sıra dışı özelliği kişilerin filmi 3 boyutlu izleyebilmelerinin yanı sıra, filmde olan her şeyi doğrudan hissedebiliyor olmaları...9 kişilik bir kapasiteye sahip olan 8D Sinema, ziyaretçilerine birçok film seçeneği sunuyor.8D sinemalarında görüntü 3 boyutla verilmekte, sonra buna 4. bir boyutla filme göre hareket efektleri eklenmektedir. Filmin konusuna göre koku, hava, sis, yağmur efektleri ile filme Boyut kazandırılır.Önünüzden bir araç geçtiğini düşünün, ortalığı nasıl bir duman kaplıyorsa, o şekilde gösteri esnasında da bir sis dumanı ortaya çıkıyor ve filmi bütün gerçekçiliğiyle yaşamanızı sağlıyor. Bu faklı heyecanı Iyaşpark AVM 8D Cinema’da deneyimleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.