Benzin İstasyonuna Daldı Facianın Eşiğinden Dönüldü

Keçiborlu’da meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2013 18:45
Benzin İstasyonuna Daldı Facianın Eşiğinden Dönüldü

Yoldan geçen bir aracın yol kenarındaki benzin istasyonunun LPG pompasına çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, 75 bin tonluk gaz deposunun patlamaması büyük bir felaketi önledi.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 64 FF 215 plakalı Hüsamettin Kamış (69) yönetimindeki araç, Isparta-Afyonkarahisar yolunun Keçiborlu Dörtyol mevkisinde bir benzin istasyonuna daldı. Kullanımda olmayan benzin istasyonunun LPG tankına çarparak durabilen araçtaki Hüsamettin ve Emine Kamış (68) çifti yaralanırken, olay anında istasyonda bulunan 75 bin tonluk gaz deposunun patlamaması büyük bir faciayı önledi.

15 ve 60 binlik 2 tane gaz deposunun olduğunu söyleyen işletme sahipleri, “Kaza anında hemen sigortaları ve vanaları kapattık. Aracın aküsünün de 70-80 metrelik uzağa fırlaması, burada olası bir faciayı önledi. Aksi takdirde çok büyük bir patlama olabilirdi.” dedi.
Bu arada benzin istasyonunda 30 bin TL’yi aşkın hasar meydana geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.