Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Alkışlanacak Hareket

Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Alkışlanacak Hareket

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2017 17:19
Berberler ve Kuaförler Odası'ndan Alkışlanacak Hareket

Isparta’da önceki gün başlayan ‘Ahilik Haftası’ etkinlikleri devam ediyor. Bu doğrultuda; Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası, gelenek haline gelen Huzurevi sakinlerine kuaför ve berber hizmeti sundu. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Huzurevinde kalan yaşlıları Oda mensubu berber ve kuaförler traş etti.

ÇELİK; “YAŞLILARIMIZIN MUTLU
OLMASI BİZİ DE MUTLU EDİYOR”
Isparta Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çelik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, Ahilik Haftasını önceki gün 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yaptığımız törenle başlatmıştık. Birliğimizin önderliğinde hafta etkinlikleri devam ediyor. Biz de Berberler ve Kuaförler Odası olarak bugün Huzurevini ziyaret ettik. Bu tür ziyaretleri biz geçtiğimiz yıllarda da yapmıştık ve yapmaya devam ediyoruz. Burada yaşayan yaşlılarımızı, her sene ziyaret ediyoruz. Bu sene de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak böyle bir uygulama yapıyoruz. Burada 40'ın üzerinde Huzur evinde kalan bey amcalarımız var. Onları hem ziyaret edelim hem de bir güzel traş edelim dedik. Bunun bir manevi hazzını duyduk ve onlarla paylaştık. Onlar da mutlu oldular. Biz bunu her sene yaparak geleneksel hale getirip, bu şekilde devam ettirmeyi düşünüyoruz. Buraya artık her yıl Ahilik Haftasında buraya gelen arkadaşlarımızla buradaki yaşlı amcalarımızı memnun edecek şekilde traş olmasını sağlayacağız. Bu konuda bize kapılarını açan Müdürümüze de çok teşekkür ediyoruz. Bu konuda başta Birlik Başkanımız Mehmet Aybatılı ve Başkan Vekilimiz Ahmet Tural olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.