Beş Yıldızlı Hizmet

Beş Yıldızlı Hizmet

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2017 16:32
Beş Yıldızlı Hizmet

Isparta Ticaret Borsamız üyelerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Borsamız bu kapsamda 5 Yıldızlı hizmetin göstergesi olan akreditasyon belgesini yeniledi.

12.Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde gerçekleşti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

6.Dönem TOBB Akreditasyon sistemi ile 2010 yılından bu yana üyelerine 5 yıldızlı hizmet veren Borsamız, Akreditasyon belgesini yönetim kurulu başkanımız Ahmet Adar ve meclis başkanımız Nuri Selçuk’un katıldığı sertifika töreninde teslim aldı.

Sertifika Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunun altını çizerken, yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi.

Ayıca 54 Oda ve Borsanın akreditasyonunu yenilendiğini belirten Hisarcıklıoğlu”1 adet Odamız da akreditasyon seviyesini yükseltti. Esasında onlar, kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da, minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. Yani dünya standartlarında çalıştıklarını belgelemiş oluyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.