Beşiktaş, Diego'nun Yerine Onu Alıyor

Diego'yu unutturacak bir hamle yapmayı isteyen Siyah-Beyazlılar, Zenit'in süper yıldızı Danny'ye yöneldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 12:25
Beşiktaş, Diego'nun Yerine Onu Alıyor

Diego'yu unutturacak bir hamle yapmayı isteyen Beşiktaş, Zenit'in süper yıldızı Danny'ye yöneldi.
Portekizli'deki sıkıntı 5 milyon Euro'luk bonservisi Fenerbahçe ile anlaşan Diego Ribas sonrası 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, gözünü Rusya'ya çevirdi.

Siyah-Beyazlılar, Zenit'te forma giyen Venezüela doğumlu Portekizli yıldız Danny üzerinde yoğunlaştı. Zenit ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için kulübünün 5 milyon Eurobonservis bedeli istediği öğrenildi.
Beşiktaş yönetimi adına transfer görüşmelerini sürdüren menajer Ahmet Bulut'un yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finali sonrası Zenit'le pazarlık masasına oturacağı ifade edildi.

2008 yılında 30 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova'dan Zenit'e geçen ve Rusya'nın en pahalı oyuncusu olan Danny konusunda olumlu adımlar atılırsa, başkan Fikret Orman transfere noktayı koymak üzere Rusya'ya gidecek.

Geçen sezon Zenit forması altında çıktığı 36 maçta 16 gol, 15 asistle şov yapan Danny'nin 10 numara pozisyonu dışında kanatlarda da görev alabilmesi, Beşiktaş teknik ekibinin de iştahını kabarttı.

SON SEÇENEK: HUNT
Van der Vaart'a istikrar sorunu nedeniyle sıcak bakmayan Siyah-Beyazlılar, Danny konusunda sonuç alamazsa Werder Bremen ile yollarını ayıran Aaron Hunt'a yönelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.