Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 10:44
Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kayseri Erciyesspor'la karşılaşacakBeşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde siyah - beyazlı futbolcular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Ardından sahaya çıkan futbolcular, 3 gruba ayrılarak kanat organizasyonu, minyatür kale maç ve 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi.

Kaleciler ise takımdan ayrı özel çalışmalar yaptı. Bu arada Trabzonsporkarşılaşmasında sakatlanan Necip Uysal ve Veli Kavlak ise antrenmana katılmadı.

NIJERYALI MUSA MUHAMMED IDMANDA
Öte yandan denenmek için Istanbul'a getirilen Nijerya Ligi FC Heart Academy’de forma giyen Nijerya U17 takımının kaptanlığını yapan Musa Muhammed, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Nijerya U17 Milli Takımı ile FIFA U17 Dünya Kupası’nı kazanan ve Nijerya U17 takımının kaptanlığını yapan Musa Muhammed, bir süre Beşiktaş ile birlikte antrenmanlara katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.