Beşiktaş, Olcan'la prensipte anlaştı

Transferi için "Sıkıntılar var" diyen Olcan Adın adım adım Beşiktaş'a yaklaşıyor. 2015'e kadar sözleşmesi olan milli futbolcu, Kartal'a sıcak. Trabzon ve Beşiktaş sezon sonu masaya oturacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 12:35
Beşiktaş, Olcan'la prensipte anlaştı

Trabzonspor'la 2015 yılının Mayıs ayına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, ayrılık hazırlıkları yapan Olcan Adın, Beşiktaş yolunda...

Siyah-beyazlıların, G.Saray'ın da kadrosuna katmak istediği tecrübeli futbolcu ile görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Olcan'la el sıkışan Beşiktaş'ın, Trabzonspor'u ikna etmek için sezon sonunu beklediği belirtildi.

TRABZON SICAK BAKIYOR
Tarafların 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi için ligin bitmesinin ardından bir araya gelmesi bekleniyor. Cardozo'nun maliyetini karşılamak için kaynağa ihtiyaç duyan bordo-mavililerin, Beşiktaş'ın makul bir teklifle gelmesi halinde bu transfere izin verebileceği öğrenildi. Olcan, memleketi Balıkesir'de yaptığı açıklamada, transfer iddialarını reddetmemiş ancak yorumda bulunmaktan da kaçınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.