Beşiktaş 'Bomba'yı Patlatıyor

Gol sorunun çözmek için devre arasında takviye yapması beklenen Beşiktaş'ın Chelsea'nin gözden çıkardığı Demba Ba için menajer Ceylan Çalışkan ile masaya oturduğu iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2013 14:56
Beşiktaş 'Bomba'yı Patlatıyor

Gol sıkıntısını devre arasında çözmek isteyen Beşiktaş yönetimi Chelsea formasını giyenDemba Ba'yı gözüne kestirdi... Takvim'in haberine döre siyah-beyazlılar, menajer Ceylan Çalışkan ile masaya oturdu.

Özellikle ligin 4. haftasından sonra gol yollarında sıkıntı yaşamaya başlayan Beşiktaş gözünü forvet transferine çevirdi... Siyah- Beyazlılar, Trabzonspor ve Kasımpaşa'nın da listesinde yer alan Chelsea'li Demba Ba için ilk adımı attı. Beşiktaş yönetimi, Senegalli yıldızın menajeri Ceylan Çalışkan ile masaya oturdu.

İLK HEDEF KİRALAMAK
Siyah-Beyazlılar'ın ilk olarak 1.5 yıllık kiralama formülü üzerinde durduğu, Demba Ba'ya da 3.5 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi. Beşiktaş gelecek hafta da Chelsea ile görüşecek.

CHELSEA PERFORMANSI HERKESİ ŞAŞIRTTI
Newcastle formasıyla gösterdiği müthiş performans sonrası geçen sezon devre arasında Chelsea'ye transfer olan Demba Ba, Maviler'de beklentileri karşılayamadı. Senegalli yıldız artık ayrılık göründü!..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.