Beşiktaş Diego Forlan'ı sonunda bitirdi!

Beşiktaş, bitirmek için uzun uğraş verdiği Atletico Madrid'in golcüsü Diego Forlan'ı sonunda renklerine bağladı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2011 14:33
Beşiktaş Diego Forlan'ı sonunda bitirdi!

Yıldız transferleriyle geçen sezon büyük sükse yapan Beşiktaş, bir büyük dünya starının daha işini bitirdi. Fenerbahçe'nin iki sezondur almayı planladığı ancak yüksek maliyeti nedeniyle transferini gerçekleştiremediği Diego Forlan yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek..

Takas olacaklar 

Hürriyet'in haberine göre; Siyah beyazlılara geldiği günden beri uyum sorunu yaşayan Hugo Almeida ile de lig bitiminde yollar ayrılacak. Almeida'yı ara transferde fon aracılığıyla renklerine bağlayan Beşiktaş, Forlan transferini de yine bu fon aracılığıyla bitirdi. Yapılan anlaşma gereği Beşiktaş, Almeida'nın bonservisini bedelsiz olarak fona devredecek. Atletico Madrid ile anlaşan fon da Forlan'ı bonservis bedeli olmaksızın siyah beyazlılara verecek.

3 yıllık imza

Uruguaylı golcü için kulübü Atletico Madrid'in isteyeceği bedeli fon karşılaşacak. Beşiktaş'ın kasasından ise yıldız futbolcu için yılda sadece 5 milyon Euro çıkacak. Siyah beyazlılar, Forlan ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.20 milyon Euro bonservis bedeli olan ve son Dünya Kupası'nda müthiş bir performans sergileyen Forlan, yeni sezonda Beşiktaş'ın yeni starı olarak boy gösterecek.

Mourinho'yu bekliyor

Bu transfer karşılığında Almeida'nın bütün haklarına sahip olacak fon ise Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'nun kararını bekleyecek. Daha önce adı ünlü İspanyol kulübüyle anılan Almeida, Mourinho'nun R.Madrid'de kalması halinde en büyük hayaline kavuşacak. Portekizli hoca Real Madrid'den ayrılırsa, Almeida'yı da gittiği takıma götürecek.

FORLAN KİMDİR?

Tam Adı: Diego Forlan Corazzo Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1979 / Montevideo, Uruguay Boyu: 1.79 Mevkii: Forvet Yetiştiği Kulüpler: Penarol, Danubio, Independiente Oynadığı Takımlar: Indepentiente (1998-2001), Man.United (2001-2004), Villarreal (2004-2007), Atletico Madrid (2007) Milli Takım: 73 maç, 20 gol.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.