Beşiktaş İstediğini Aldı

Beşiktaş, Hugo Almeida ile 3.5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 00:42
Beşiktaş İstediğini Aldı
Quaresma, Guti, Fernandes, Simao Sabrosa derken, Beşiktaş yönetimi bir bomba daha patlatarak Werder Bremen'den Hugo Almeida'yı renklerine bağladı.

NTV'nin haberine göre siyah-beyazlı yöneticiler yaklaşık 2 hafta Portekizli golcü ile ön anlaşma yaptılar. Werder Bremen'in kapısını 11 menajerin çalması sonucu, Alman ekibi Beşiktaş yönetiminden ek süre istedi. Verilen süre bugün sona erince Portekizli golcü kendisini 3.5 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Beşiktaş, Werder Bremen'e 2.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

HUGO ALMEİDA'YI TANIYALIM

Hugo Almeida, Sa Pinto, Nuno Gomes ve Pauleta sonrası forvet sıkıntısı çeken Portekiz futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yetenekler arasında gösteriliyor.
 
26 yaşındaki oyuncu, Naval altyapısında başladığı futbol kariyerine Porto altyapısında devam ettikten sonra, 2003 yılında Uniao Leiria'ya kiralandı. Ardından Porto'ya dönen Almeida, 2003-2007 arasını da çoğunlukla kiralık sözleşmelerle geçirdi. Sırasıyla bir kez daha Uniao Leiria, boavista ve Werder Bremen'de forma giyen golcü futbolcu, 2007 yılında bonservisiyle birlikte son durağı Werder Bremen'e transfer oldu.

Werder Bremen formasıyla başarılı bir grafik sergileyen Almeida, bu sezon 21 resmi maçta 11 gol kaydetti. Portekiz Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösteren oyuncu, takımının Kuzey Kore'yi 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gole imza attı.

15 Yaş Altı Milli Takımları’ndan bu yana Portekiz forması giyen Almeida'nın milli takım forması altında 33 maçta 12 golü bulunuyor. Son olarak, 17 kasım'da Portekiz'in İspanya'yı 4-0 mağlup ettiği mücadelede ağları havalandıran 1.91 boyundaki Almeida, sert ve etkili şutlarıyla tanınıyor. Almeida'nın, 2005-2006 Şampiyonlar Ligi sezonunda Inter'e attığı gol de, gelmiş geçmiş en iyi frikik golleri arasında gösteriliyor.


 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.