Beşiktaş Stoperini Buldu

Sivok, Escude ve Dany gibi savunma oyuncularıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni stoper arayışlarına başladı. Siyah-Beyazlılar, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de istediği Rolando’yu gündemine aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 11:16
Beşiktaş Stoperini Buldu

Beşiktaş, bu sezon transfer yapmayı planladığı dört mevkinden bir tanesi olan stoper için adayını belirledi. bilindiği gibi Siyah-Beyazlılar, Galatasaray’dan kiralanan Dany’i takımda tutmama kararı aldı. Sivok ve Escude de gönderilecek oyuncular arasında yer alıyor. Beşiktaş’ta rota bonservisi Portekiz’in Porto takımında olan stoper Rolando. Tam adı Rolando Jorge Pires Fonseca. 1.90 cm boyundaki oyuncu daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti.

1,5 milyon euroya hazır
Özellikle Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezon Portekiz Milli Takımı formasını da giyen 28 yaşındaki futbolcu ile ciddi olarak ilgilenmişti. Bu transfer için Beşiktaş’ın dış ilişkiler ve dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları, tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüştü. Rolando cephesi Siyah-Beyazlı ekibe oldukça sıcak bakıyor. Beşiktaş yönetici Erdal Torunoğulları bunun üzerine futbolcunun şartlarını sordu.

Deneyimli stoper, 1.5 milyon euroya imza atmaya hazır. Serie A ekibi Inter’de kiralık oynayan, deneyimli stoperle ilgili durumu Torunoğulları, başkan Fikret Orman’a aktardı. Bu transferle ilgili son kararı bu hafta içerisinde Başkan Fikret Orman verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.